Unaty biedt boksbegeleiding, waarbij boksen als middel dient. Door deze lichaamgerichte methodiek leer je door te ervaren.

Verschillende boksspellen en bokslessen komen aan bod. De aangeboden boksoefeningen stellen je bloot aan verschillende triggers en uitdagingen, die vaak aan een basisemotie gekoppeld kunnen worden. Daar ga je onder zorgvuldige begeleiding mee aan de slag.

De boksbegeleider helpt je bij de transfer van het geleerde in de bokssessie naar het dagelijks leven. Zo stimuleert boksen een stuk zelfbewustzijn en krijg je tools mee om meer in je eigen kracht te gaan staan. Je werkt aan je mentale, fysieke en emotionele groei.

Wil je werken aan je zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, zelfbeheersing, boosheid, angsten, weerbaarheid, grenzen of het omgaan met prikkels? En durf je deze uitdaging aan? Dan is boksbegeleiding iets voor jou.

Boksbegeleiding kan opzichzelfstaand, met een groep of als onderdeel van de persoonlijke begeleiding ingezet worden. Uiteraard starten we altijd in afstemming met de consulent en relevante partijen.

Ook boksend aan je doelen werken?
Neem contact op met ons of laat het je persoonlijk begeleider weten.