Start

De eerste kennismaking is kosteloos en geheel vrijblijvend. Een mooie manier om te kijken of er een klik is en of ik iets voor je kan betekenen. Beide zijn een voorwaarde voor een goede start. Een eerste kennismaking kan meestal al binnen 1 à 2 weken plaatsvinden, waarna de begeleiding of het eerste gesprek direct van start kan gaan.

Locatie

Gesprekken vinden doorgaans in je eigen thuissituatie plaats, ambulant. Ook is het mogelijk om in een gespreksruimte in Culemborg af te spreken of om al wandelend in gesprek te gaan. Begeleiding op het werk, op school en bij instanties behoort ook tot de mogelijkheden.

Vergoeding

De begeleiding kan vergoed worden door middel van een WMO beschikking van de  gemeenten Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, De Bilt, Bunnik en Wijk bij Duurstede. Neem voor begeleiding via deze weg contact op met je gemeente. Eerst gaat het sociaal team van de gemeente graag zelf met je in gesprek. Een PGB kan ook ingezet worden en dan kan de begeleiding direct starten. Gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is ook mogelijk. Klik hier voor een overzicht en informeer bij je zorgverzekering. Bij vragen neem gerust contact op, ik denk en help graag mee.

Tarieven

Voor de begeleiding vanuit de WMO gelden vaste tarieven. Hiervoor geldt een eigen bijdrage van maximaal 17,50 euro per 4 weken. Een gesprek en begeleiding voor particulieren of bekostigd vanuit een PGB kost 65 euro per uur. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Reiskosten bedragen 0,19 euro per kilometer.

Lidmaatschappen en registraties

Om de kwaliteit te waarborgen ben ik lid van beroepsverenigingen en geregistreerd in kwaliteitsregisters en daarmee gebonden aan beroepscodes en kwaliteitseisen.

                 

Privacyregelement

Unaty gaat zorgvuldig met alle persoonsgegevens om. Lees hier haar privacystatement.

Klachtenregelement

Bij ontevredenheid over de begeleiding van Unaty is hier het regelement te lezen.

Gegevens

KvK nummer 54449022

BTW nummer NL022726743B01

AGB code zorgverzekering 94064403

AGB code WMO, Jw en PGB 41782791

Gemeenten waar Unaty gecontracteerd is als aanbieder