Unaty biedt jobcoaching. De jobcoach begeleid bij het vinden en behouden van betaald werk en de tussenstappen die hiervoor nodig zijn.

Raak je snel overprikkeld, vind je sociale contacten lastig, heb je weinig energie, is het houden van ritme en structuur lastig of heb je een lichamelijke beperking? Belemmerd dit jou, ondanks je motivatie, in het zetten van een volgende stap? Of ben je al bezig maar loop je vast? Dan is jobcoaching iets voor jou.

Samen met de jobcoach onderzoek je je wensen en grenzen, bepaal je richting en zoek je een passende plek. Om er voor te zorgen dat de werkrelatie duurzaam is begeleid de jobcoach jou en je toekomstige werkgever bij het opbouwen, aanpassen van de werkomgeving, de omgang met collega’s, specifieke werknemersvaardigheden, het inschakelen van je netwerk, het vergroten van je zelfredzaamheid en het ontwikkelen van de nodige kennis en vaardigheden. Stap voor stap werk je aan je toekomst en wat hier voor nodig is.

Het doel is dat je met plezier kunt doen waar jij goed in bent. Op een plek waar je gewaardeerd wordt en met oog voor jouw bijzondere kwaliteiten. Tijdens de start en opbouw van je nieuwe werk kijkt de jobcoach met je mee en ondersteunt waar nodig. De jobcoach zal bij een goede match steeds meer naar de achtergrond gaan en uiteindelijk niet meer nodig zijn. 

In Nederland zijn er verschillende wetten en regelingen die het bij een psychische kwetsbaarheid aantrekkelijk maken om een betaalde baan te vinden. De jobcoach weet zijn weg hierin en kan jou en je toekomstige werkgever hierin meenemen.

Jobcoaching kan opzichzelfstaand of als onderdeel van de persoonlijke begeleiding ingezet worden. Uiteraard starten we altijd in afstemming met de consulent en relevante partijen.

Ook starten met jobcoaching?
Neem contact op met ons of laat het je persoonlijk begeleider weten.