[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

samenwerking

Opdrachten

Unaty kan ingezet worden voor externe opdrachten. Om ook op die manier bij te dragen aan de groei van mensen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • begeleidingstrajecten, coaching en zingevingsgesprekken
  • klussen en invalwerkzaamheden als begeleider
  • trainingen en workshops ontwikkelen en geven
  • opzetten en leiden van een sociaal maatschappelijk project
  • gezamenlijk sparren en delen van expertise

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Huidige opdrachten

Unaty verzorgt sinds 2018 voor de organisatie Gezinsbegeleiding Autisme coaching aan jongeren en volwassenen met autisme en ouders. Tevens heeft Unaty bijgedragen aan gespreksgroepen.

Logo

Unaty biedt sinds 2019 in opdracht van het Centrum voor levensvragen Rivierengebied zingevingsgesprekken in de thuissituatie aan mensen met levens- en zingevingsvragen.

Eerdere opdrachten

Unaty heeft van 2013 tot 2016 in opdracht van de Gemeente Utrecht, Sociaal Makelorganisatie Vooruit en Woningcoöperatie Bo-Ex, Klimmen Op Eigen Kracht (KOEK) in de Rietveldbuurt van Utrecht opgezet en begeleid. De opdracht was om vanuit presentie bewoners van de Rietveldbuurt te coachen om hun talenten in te zetten voor het verwezenlijken van hun eigen droom en de dromen van mede-buurtbewoners. Startende bij het levensverhaal en de pijn van verloren dromen om vervolgens te komen bij het vuur en de passie. Zodat bewoners persoonlijk en maatschappelijk kunnen groeien en er verbindingen ontstaan in de buurt.

Gemeente Utrecht   Vooruit   Bo-Ex

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]