Missie

Unaty staat voor eenheid. Eenheid betekent dat je zin ervaart, je het leven aan kunt, je kunt zijn wie je werkelijk bent en je je verbonden voelt. Het kan soms een heel proces zijn om hier steeds meer van te ervaren. Hierbij biedt Unaty ondersteuning. Om zo de wereld mooier te maken.

Begeleiders

Hallo! Ik ben Una van Maarseveen (1983) oprichter van Unaty, persoonlijk begeleider en geestelijk begeleider. Met veel plezier en passie begeleid ik mensen en leid ik groepen. Boven al voel ik mij een mede-mens en ervaar ik het als een eer om met iemand een stukje van haar of zijn leven te mogen meelopen. Afstemmen op de persoon en aanvoelen wat er nodig en helpend is vind ik prachtig. In de begeleiding vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de uniekheid van de persoon en ruimte te bieden voor wat er in iemand leeft. Ik bouw graag een vertrouwensband op en stimuleer mensen door middel van positieve bekrachtiging. Uit ervaring weet ik dat mensen mij als toegankelijk ervaren en ik hoor vaak dat ik rust uitstraal. Daarbij ben ik betrokken, empathisch en innovatief. Veel diverse mensen heb ik al mogen begeleiden. Het samen stil staan bij de lastige kanten van het leven en bij wat iemand ten diepste beweegt, mensen in hun kracht zien komen en daar een bijdrage aan leveren vind ik het mooiste dat er is. Zo veel bewondering heb ik voor de veerkracht in mensen. Met plezier heb ik in het onderwijs, de trajectbegeleiding, het sociaal werk en de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. De opleidingen HBO Social work en Master Humanistiek heb ik afgerond en ik blijf mijzelf voortdurend ontwikkelen. Na jarenlang werken vanuit organisaties voelde ik dat het tijd was om een eigen bedrijf op te zetten en mensen bij te staan met zingevingsgerichte begeleiding.

Ik kijk er naar uit om samen te werken met zelfstandige professionals met uiteenlopende expertise. Om zo de meest passende begeleiding te kunnen bieden. Binnenkort is hier meer over te lezen.