Soms loop je tegen dingen aan of zit je niet lekker in je vel. Het kan ook dat dit al een tijd zo is. Iedereen heeft moeilijke periodes in zijn leven. Wanneer je hier in vastloopt of al een lange tijd mee rondloopt kan persoonlijke begeleiding een uitkomst zijn. Unaty biedt ondersteuning bij verschillende uitdagingen in het dagelijks leven.

Zo kan het zijn dat je meer overzicht wilt krijgen in dagelijkse bezigheden, wilt leren omgaan met spanningen of een gezonde dagindeling wenst. Misschien wil je je vaardigheden vergroten op het gebied van zelfstandig wonen, meer sociale contacten en wil je beter voor jezelf zorgen? Of wil je werken aan je zelfvertrouwen? Wil je leren omgaan met kwetsbaarheden? Wens je studiebegeleiding of een passende werkplek? Wil je je talenten ontwikkelen? Of voel je de behoefte om te herstellen en toe te werken naar een hoopvolle toekomst? Dan is persoonlijke begeleiding iets voor jou.

Het mooie van persoonlijke begeleiding is dat de ondersteuning precies bij jou past. De begeleiding vindt plaats in je eigen leefomgeving en sluit daarmee aan bij je situatie en wat er zich voordoet in je dagelijks leven. Het richt zich op wat jou dwars zit, waarin jij wilt groeien en wat jij wilt ondernemen. Stap voor stap zoeken we naar groeimogelijkheden en praktische oplossingen. We maken samen een plan en gaan hier mee aan de slag. Regelmatig evalueren we om te kijken of we op de goede weg zitten. Indien gewenst betrekken we je dierbaren en relevante relaties bij jouw doelen en proces.

Ook starten met persoonlijke begeleiding?
Neem contact op met ons.