Unaty biedt professional organizing aan. De professional organizer ondersteund bij het creëren van orde, structuur en rust in huis en hoofd.

Ben je druk in je hoofd en is dit zichtbaar in je huis, herinnert je leefomgeving je aan alles wat er nog gedaan moet worden of heb je te veel spullen en kun je ze niet weg doen, voelen je spullen of papieren als een belasting? En wil je hier onder begeleiding mee aan de slag? Dan is professional organizing iets voor jou.

De professional organizer ondersteunt je bij het ontwarren van chaos, het maken van beslissingen, het kijken naar praktische oplossingen en aandachtig en doelmatig samen structureren en opruimen. Jouw keuzes staan hierbij voorop en je houdt altijd regie over je spullen, huishouden en administratie. De professional organizer houdt het overzicht over de doelen die je wil bereiken en leidt je er doorheen.

Het doel is meer orde in je leefomgeving. Dit zorgt voor een opgeruimder gevoel en kan je helpen meer rust te ervaren.

Professional organizing kan opzichzelfstaand of als onderdeel van de persoonlijke begeleiding ingezet worden. Uiteraard starten we altijd in afstemming met de consulent en relevante partijen.

Ook starten met professional organizing?

Neem contact op met ons of laat het je persoonlijk begeleider weten.