Teamspirit

Ons bevlogen team bestaat uit betrokken professionals met ieder eigen specialiteiten en kwaliteiten. Hiermee dragen we zorg voor een passende match, werken we echt op maat en zijn we breed inzetbaar.

In ons team gaan we voor vreugdevolle en vruchtbare samenwerking. Waarin we het mooiste werk doen dat er is, kunnen groeien, elkaar steunen en trots onderdeel zijn van het team.

We stellen ons graag aan je voor.

Teamleden

Una

Una van Maarseveen
Oprichter en bestuurder

In 2018 heb ik Unaty opgericht. Unaty is ontstaan uit de grote passie voor mensen die begeleiding kunnen gebruiken en de droom om dit op een toegankelijke, betrokken en persoonlijke manier te bieden, op maat en vlot. Waarbij de uniekheid van de persoon centraal staat en er aandacht is voor zingeving. Waarbij de begeleider met plezier kan doen waar zijn hart naar uit gaat. De behoefte aan begeleiding met deze benadering groeide en inmiddels hebben we een heel team van professionals waar ik trots op ben. We helpen veel mooie mensen verder bij het creëren van een leven vol zin en dat is een hele eer. Keer op keer verwonder ik mij over de enorme veerkracht in een mens. Met plezier heb ik jarenlang uiteenlopende mensen begeleid en ik heb humanistiek en social work gestudeerd. Vanuit visie leiden, met wijsheid besturen en met lef ondernemen, daar geniet ik van. Met ziel en zaligheid zet ik mij in voor de mensen die we mogen begeleiden, ons toffe team en Unaty.

Kirsten

Kirsten van de Kraats
Zorgcoördinator

In mijn functie als zorgcoördinator kan ik mijn ervaring als ambulant begeleider goed gebruiken. Met veel plezier en enthousiasme ben ik jarenlang bij mensen met allerlei verschillende achtergronden thuis geweest om ze te ondersteunen naar meer zelfredzaamheid en meer regie over hun eigen leven. Hiervoor heb ik HBO orthopedagogiek gestudeerd en ben ik begonnen met werken in de kinderpsychiatrie. Na een aantal reizen ben ik ook nog kok geweest. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt in de zorg naar (jong) volwassen. In de zorg ligt toch mijn hart! Om een goed gesprek te hebben vind ik het wezenlijk om echt contact te maken, naast je te staan en om vanuit die verbinding te kijken waar de mogelijkheden liggen. Ik vind het mooi om de (soms kleine) lichtpuntjes en stapjes te zien van iemand, en ben telkens weer verrast hoeveel veerkracht mensen kunnen hebben, ondanks de tegenslagen waar ze mee te maken hebben. Ik vind het een mooie taak om de juiste match tussen begeleider en degene die begeleid gaat worden te vinden. Daarvoor zet ik mijn openheid, directheid in, en niet te vergeten humor!

team-leeg

Arine Maat
Administratief medewerker

Sinds ruim 15 jaar heb ik mijn eigen shiatsupraktijk waar ik met veel plezier en enthousiasme shiatsubehandelingen geef. Behandelingen veelal gericht op het verhelpen van lichamelijk en geestelijk ongemak, alsook het meer in balans brengen van de cliënten.
Om mijn eigen werkend leven ook meer in balans te krijgen, werk ik sinds oktober 2023 met veel plezier bij Unaty als administratief medewerker. Het op orde brengen van de administratie en zorgen dat alle teamleden hun belangrijke begeleidingswerk voor cliënten kunnen doen – zonder administratieve tegenwerkingen – is een leuke enerverende uitdaging.

IMG_6479

Linda van Vliet
Gedragsdeskundige

Ik ben een enthousiaste en hard werkende gezondheidszorg psycholoog met ruim 13 jaar ervaring in de specialistische zorg. Mijn werkstijl kenmerkt zich als systemisch en oplossingsgericht met oog en compassie voor het individu. Ik zet mensen in hun kracht en help hen deze te vergroten. Binnen Unaty ondersteun ik de persoonlijk begeleiders in hun waardevolle werk met de cliënten. Als er sprake is van een complexe hulpvraag ben ik van toegevoegde waarde omdat mijn kracht ligt in het denken buiten de bestaande kaders. Kenmerkend voor mij is mijn leergierigheid wat zich uit in het volgen van vele diverse cursussen. Alle kennis en kunde deel ik graag met collega’s om tot een begeleidingstraject op maat te komen. Momenteel ben ik tevens bezig met het afronden van mijn registratietraject tot kinder- en jeugdpsycholoog en cognitief gedragstherapeut.

Yoni

Yoni Siemons
Persoonlijk begeleider

Geboren in Leeuwarden, opgegroeid in Wijk bij Duurstede. Ik heb van sinds kids af aan al een afwijking aan mijn ogen; ik kan namelijk geen diepte zien. Het heeft me nooit gehinderd behalve dat ik geen balsporten mocht doen.. En wat wil je als je iets niet mag? Juist, een balsport. Voor mij was dit basketbal. Ik ben eigenwijs op mijn 17e toch begonnen. Hoewel ik wat meer ballen op mijn neus heb gekregen als anderen ziet eigenlijk niemand aan mij dat ik geen diepte zie. In mijn schoolcarrière was ik het type wat meer oog had voor het sociale proces dan voor schoolwerk. Ik heb met de spreekwoordelijke ‘hakken over de sloot’ na 8 jaar een VWO diploma gehaald. Eenmaal op de universiteit ging ik vreemd genoeg als een speer, het interesseerde me! Ik kreeg het wat hoog in de bol toen ik daarna een management traineeship deed en dat voelde uiteindelijk ook niet goed. Toen ik op mijn bureau in slaap was gevallen wist ik het zeker, het moet anders. Een basketbal teamgenootje raadde me de forensische jeugdpsychiatrie aan. Ik ben op karakter daar aangenomen en vanaf dat moment heb ik me ontwikkeld met allerlei opleidingen en werkplekken als begeleider van mensen die wat obstakels te overwinnen hebben. Ik ben op mijn plek en vreemd genoeg zie ik met mijn ogen dan letterlijk gezien geen diepte, maar figuurlijk heb ik dat toch wel mogen ontwikkelen!

Angelien

Angelien Walstra
Professional organizer

Als geboren bewaarder en verzamelaar weet ik hoe belangrijk rust en overzicht in je leven kan zijn. Op mijn 60ste heb ik mijn vaste baan vaarwel gezegd en ben ik me gaan specialiseren in het begeleiden van mensen die hulp kunnen gebruiken bij het structureren van hun leven, hun spullen in huis, de administratie en hun tijd. Dit heet ‘Professional Organizing’. Met mijn ervaring in onderwijs, vormgeving en zorg vind ik het heerlijk om mensen praktisch en oplossingsgericht te ondersteunen en samen te zoeken naar voor jou werkende oplossingen. Dit omdat ik uit eigen ervaring weet dat overzicht en rust, gekoppeld aan vrolijkheid, je meer welbevinden en daardoor een fijner leven kan bezorgen.

IMG_6426

Justin Loog
Boksbegeleider en persoonlijk begeleider

Ik ben Justin Loog. Ik heb het EVC-traject “HBO Jeugd- en Gezinsprofessional” en de opleidingen “Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen” en Medewerker Maatschappelijke Zorg” afgerond. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest voor Dienst Justitiële Inrichtingen ben ik een paar jaar geleden overgestapt naar de Jeugdhulpverlening. Ik ben begonnen als Jongerencoach binnen een begeleid wonen traject en als Pedagogisch medewerker binnen een Jeugdzorg Plus instelling. Inmiddels ben ik werkzaam als Ambulant begeleider (SKJ) en als Weerbaarheidstrainer (Boksend Opvoeden). In mijn begeleiding/coaching zet ik graag sport in als middel om doelen te bereiken en om hulpvragen te beantwoorden. Naast mijn werk als Ambulant Hulpverlener ben ik Personal Trainer en geef ik Bokszak/conditie training op een sportschool.

Evert

Evert van As
Persoonlijk begeleider

Ik voel me enorm gedreven om anderen bij te staan op hun weg naar vrijheid, geluk en verbinding. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat deze weg niet altijd makkelijk is – maar altijd mogelijk! Iedereen draagt z’n eigen antwoorden in zich. Ik help mensen de weg terug te vinden naar zichzelf en te gaan vertrouwen op hun eigen wijsheid. Opgeleid aan de Universiteit voor Humanistiek en met veel training in psychologische bewustzijnsprocessen en groepsdynamiek, ben ik goed uitgerust om mensen de weg terug te doen vinden naar hun licht en levenskracht. Ik werk met mensen aan verzachting naar zichzelf, hun kwetsbaarheid en emoties. Eigenwaarde en waardering voor jezelf zijn voor mij de essentie. Daarnaast werk ik met mensen aan het opbouwen van de kracht om de dingen aan te gaan in het leven, zichzelf te laten zien, uit te spreken en confrontaties niet uit de weg te gaan. Dit is essentieel om innerlijk verworven eigenwaarde, daadwerkelijk te belichamen en bestendigen in het dagelijks leven, in de omgang met andere mensen, en daadwerkelijk het leven te creëren dat bij JOU past.

Jolien Westerik
Persoonlijk begeleider

Ik ben een volgzaam type met veel geduld en nieuwsgierigheid. Ik pas me aan op jouw tempo, wensen en behoeften. Ik gun je zowel de ‘ups’ als de ‘downs’ en probeer bij te dragen wat jij per situatie nodig hebt of behoeft. Ik typeer mijn begeleidingsstijl altijd als nonchalant met een confronterend randje. Ik vind humor en luchtigheid belangrijke aspecten in zwaar wegende situaties, vooral om met elkaar een balans te blijven zien in wat er goed gaat en wat gecompliceerd voelt.

Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en ben mij ooit per toeval meer gaan verdiepen in ambulante begeleiding, met specialisatie ASS. Daarnaast zijn AD(H)D mij ook niet onbekend. Thema’s die mij goed liggen zijn bijvoorbeeld; vinden van ritme en structuur in de alledaagse drukte, onderzoeken van eigen emotionele triggers en signalen, het kunnen (en durven) uiten van eigen grenzen en wensen.

Ik zit ongeveer 13 jaar in de ambulante begeleiding en geniet heel erg van de wisselende hulpvragen en -behoeftes, de verschillende achtergronden van iedereen en telkens weer een onderdeel te raken van een (gezins-)systeem. Het belangrijkste waar ik me zeer bewust van ben is dat ik te gast ben in andermans leven en ik voel me dan ook dankbaar wanneer ik dichtbij iemands kwetsbaarheid mag komen.

cef35ecd-cdbe-4d14-baab-97120bfbfa48

Abdel Azahaf
Persoonlijk begeleider

Mijn opleidingsachtergrond is Maatschappelijk Werk en Dienstverlening/Social Work. Zowel tijdens als na mijn opleiding heb ik met diverse mensen mogen werken binnen het sociaal domein. In de afgelopen jaren verricht ik als professional met name ambulante begeleiding, via WMO en Jeugdwet. Met mijn brede kennis, specialisme en ervaring probeer ik het verschil te maken!

 Ik heb veel ervaring met het voeren van (regie) gesprekken, kan me zeer goed verplaatsen in een ander en hierbij de juiste methodieken toepassen om de gewenste resultaten te bereiken. Ik ben ervaren in het begeleiden naar werk, stages en/of scholing op zowel individueel als groepsniveau. Ik werk veel met jeugd/jongeren, vluchtelingen, mensen met een verstandelijke beperking en groepen omtrent arbeidsmarkttoeleiding en re-integratie.

Ik ben een op en top professional met analytische en coachende/motiverende kwaliteiten. Die flexibel, geduldig en initiatiefrijk is. Die graag met mensen omgaat en makkelijk contacten legt. Ik heb verder goede (interculturele) communicatieve vaardigheden en ben heel klant- en resultaatgericht. Tenslotte ben ik naast mijn werk, in het kader van zingeving en mijn grote wil om bij te dragen aan de maatschappij, ook actief in het vrijwilligerswerk.

Henk Hazelaar

Henk Hazelaar
Boksbegeleider

Boksen is ongekend populair en een snel groeiende vechtsport in Nederland. Er zijn heel veel verschillende takken van vechtsport. Jong en oud, uit alle lagen van de bevolking, voelen zich om uiteenlopende redenen aangetrokken tot deze sporten. Als fysieke uitlaatklep, om sterker of weerbaarder te worden of te leren omgaan met agressie of pestgedrag.

Voor mij vormt het boksen en de maatschappij een ideale match omdat de overeenkomsten tussen vechtsporten in het algemeen en ons dagelijks leven legio zijn. Weerbaarheid, agressieregulatie en emotieregulatie zijn enkele pedagogische vormen die vanuit het boksen kunnen worden overgebracht naar bepaalde hulpvragen.
Dit maakt boksen een uniek maatschappelijk instrument.

Ik gebruik boksen als middel om te werken aan een bepaalde hulpvraag en niet als doel.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook Personal Trainer, Lifestyle Coach, Fitnessinstructeur, Voedingscoach, Trainer Boksend Opvoeden, (ass)Trainer/Coach van de Nederlandse Boksbond en Docent Weerbaarheid en Agressieregulatie van het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij.

Al mijn kennis, vaardigheden en ervaring zet ik in om onze cliënten te ondersteunen en te helpen.

Mijn visie is:
Mensen door onze coaching de kracht en verbinding te geven om te groeien en te geloven in zichzelf, waarin persoonlijke ontwikkeling de basis vormt voor een succesvoller en gelukkiger leven.

Omdat ik geloof in de kracht van handelen, doen en ervaren.

Doe maar
doe vandaag
dat wat je morgen
zou vergeten
om te doen

Alieke

Alieke Diepeveen
Professional organizer

Ik ga graag samen met jou aan de slag om van jouw huis weer je thuis te maken! Want om tot rust te komen is je huis een belangrijke basis’plek’. Daar ben je (als het goed is) helemaal jezelf, voel je je volkomen op je gemak en ervaar je veiligheid en geborgenheid. Hoe fijn is het thuiskomen in je huis wat op orde is, wat helemaal bij je past en waar je blij wordt van alle spullen die erin staan. Dat je weet wat je allemaal hebt en ook wáár je het kan vinden!

Na enkele jaren in de zorg en later als officemanager te hebben gewerkt bij diverse bedrijven heb ik de switch gemaakt om als organizer te gaan werken. Ik heb de opleiding Professional Organizer bij de NBPO afgerond en daarnaast diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van planning, structuur, balans vinden in je leven en oplossingsgericht coachen. Ik kijk er naar uit samen met jou te werken aan een voor jouw fijne leefomgeving. Want opruimen, orde, overzicht en structuur geeft zoveel rust zowel fysiek als mentaal!

Typisch Alieke?
Serieus, enthousiast, rustig, met hier en daar een vleugje humor.
Georganiseerd. Het schouders eronder – type.
Iemand die meedenkt met jou. Ik kan me goed verplaatsen in jouw situatie, ben observerend, luisterend en reflecterend. En help waar ik kan.

Gitta

Gitta Bollebakker
Persoonlijk begeleider

Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen die ondersteuning nodig hebben op een bepaald punt in hun leven. Ik vind het belangrijk dat mensen worden gezien voor wie ze zijn en hun verhaal kwijt kunnen. Door samen in gesprek te gaan en te ontdekken waar jij blij van wordt en wat jij moeilijk vindt, probeer ik duidelijk te krijgen waar jij behoefte aan hebt in de begeleiding.

Door middel van een open houding en rustige benadering ontstaat er ruimte om gevoelens, gedachten, normen en waarden inzichtelijk te krijgen. Met een positieve focus, humor en oog voor wie jij bent als uniek persoon geef ik vorm aan de begeleiding.
In 2014 behaalde ik mijn Bachelor of Social Work. Een aantal jaar geleden maakte ik de overstap van groepswerk naar het ambulante veld. Ik heb in de afgelopen jaren ervaring op mogen doen in de opvoedondersteuning, coaching en systemisch werk bij mensen met onder andere TOS, ASS en/of ADHD.

Marloes Smits

Marloes Smits
Persoonlijk begeleider

Met liefde en passie voor het begeleiden van mensen die op een moment in hun leven zijn vastgelopen ben ik persoonlijk begeleider bij Unaty.
Na mijn studie HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening heb ik veel ervaring opgedaan in het coachen en begeleiden van kinderen en volwassenen. Ik werkte lange tijd als Jeugdbeschermer bij Veilig Thuis (Bureau Jeugdzorg Utrecht) en de laatste 16 jaar als clustermanager in de kinderopvang. Na diverse cursussen en opleidingen te hebben gevolgd besloot ik mijn hart te volgen en de stap weer terug te maken naar de hulpverlening.
Ik vind het van belang dat niet de diagnose centraal staat maar JIJ als mens. Jij bent je diagnose niet, ik ben benieuwd naar jou als mens achter jouw diagnose of probleem wat jij op dit moment ervaart.
Ik benader dit alles vanuit een holistische visie. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch: het staat allemaal met elkaar in verbinding. Samen en stap voor stap op jouw tempo kijken we wat is de kern van je probleem , waarom voel je je zoals je je nu voelt en waarom je de dingen doet zoals je ze nu doet? We ontrafelen waar je problemen zijn ontstaan en welke patronen en overtuigingen jou misschien in de weg zitten. Wat raakt jou, wat onderdruk jij misschien in jezelf? Wat of wie zijn jouw triggers? Welke signalen geeft jouw lichaam?
Geen mens en problematiek is voor mij hetzelfde. Daarom maken wij samen een begeleidingsplan dat helemaal op maat is en bij jou past. Mijn manier van begeleiden is coachend, empathisch, praktisch, confronterend als het nodig is en met een vleugje humor. Een persoonsgerichte begeleidingsrelatie op basis van vertrouwen, openheid en eerlijkheid staat voor mij voorop!

Thijs bijgesneden

Thijs de Haan
Boksbegeleider en persoonlijk begeleider

Ik ben Thijs de Haan, Ik heb aan de hogeschool van Amsterdam mijn HBO maatschappelijk werk gehaald. Vervolgens heb ik in Amsterdam langere tijd gewerkt in de dak en thuislozenzorg en later in de ambulante hulpverlening.

Als persoonlijk begeleider is voor mij het belangrijkste dat er aandacht is voor het individu. ieder mens heeft een eigen behoefte in de manier hoe met problemen om te gaan. Het is belangrijk hier respect voor elkaars wensen te hebben. Mede hierom is het voor mij erg belangrijk dat er ruimte is de onderlinge klik te vinden.

Naast mijn werk als begeleider boks ik graag. In het werk ben ik erachter gekomen hoe waardevol het samen sporten kan zijn. Ik zet daarom het boksen graag met je in om hulpvragen boven water te krijgen of te verduidelijken. Het mooiste vind ik om samen te werken aan het (her)ontdekken van de eigen kracht.

Deliana

Deliana Aanen
Persoonlijk begeleider

Als psycholoog is het mijn passie mensen te begeleiden, die, voor kortere of langere tijd, een steuntje in de rug nodig hebben. Ik loop graag een stukje mee in iemands leven en wil samen op zoek gaan naar dat wat het leven mooier, zinvoller en meer ontspannen maakt. Ieder mens is met vallen en opstaan op zoek naar zijn eigen optimum. En dat is voor iedereen weer anders. Het geeft mij veel voldoening, als ik iets mag bijdragen aan deze zoektocht. In mijn begeleiding ben ik vaak praktisch ingesteld en oplossingsgericht, maar het is goed ook af en toe de diepte in te gaan. Het begrijpen van jezelf en een milde houding ten opzichte van je minder sterke kanten, bieden de mogelijkheid om te kijken wat er beter en anders kan. Van daaruit kun je op je eigen tempo en je eigen manier leren en groeien!

Eerder werkte ik in de ambulante GGZ. Daar heb ik ervaring opgedaan met de behandeling van mensen met o.a. depressies, angsten, autisme, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Ook gaf ik les en trainingen aan MBO-studenten. De kennis over diagnoses en behandelmogelijkheden en alle ervaring die ik daarbij heb opgedaan, neem ik mee in mijn werk. Maar voor mij staat op nummer één: ik wil naast je staan, je echt zien en horen! 

foto Renske Unaty

Renske de Bode
Persoonlijk begeleider

Elkaar ontmoeten, en daarin van betekenis zijn voor elkaar. Ik sluit graag aan bij jouw verhaal en de zaken die echt van belang zijn. Bij wat er werkelijk toe doet, en wat er op het spel staat. Ik heb aandacht voor jouw kwaliteiten en mogelijkheden, en wat je graag zou willen. Ook mag het stil zijn, of kan ik naast je staan of lopen wanneer het leven pijn doet. Sinds mijn bachelor SPH diploma in 2003 werk ik in de geestelijke gezondheidszorg. Door een vervolgstudie heb ik expertise op het gebied van verlies en rouw. Ik vind het fijn om te blijven leren en volg momenteel een opleiding tot contextueel werker. Familiebanden en de balans van geven en ontvangen staan daarin centraal. Ik hou erg van de natuur: planten, dieren, wandelen en buiten stil zijn. Daarnaast heb ik plezier in vrijwilligerswerk bij de Egelopvang en het Ronald mc Donaldhuis, voor ouders van zieke kinderen.

Marco de Boer

Marco de Boer
Persoonlijk begeleider

Mijn passie gaat uit naar hulpverlening voor jeugd en volwassenen door het bieden van empathische, enthousiasme, humoristisch betrokken hulpverlening.

Vanuit mijn werkervaring bij defensie, justitie en Jeugdzorg heb ik veel ervaring opgedaan met LVB, AD(H)D, autisme ,complexe gezinssystemen, culturele achtergronden etc. Mijn doelstelling is om de kwetsbare doelgroep met onderliggende problematieken op een adequate wijze hulpverlening te bieden. Complexe casuïstiek heeft mijn voorkeur vanwege  de wisselende  hulpvragen, achtergronden en vraagstelling van de client. Om zo samen met de client naar een passende oplossing te zoeken voor een betere toekomst. Het uitgangspunt van de begeleiding is voor mij dat je samen met de client -door middel van een begeleidingsplan gaat bouwen aan een adequaat toekomstperspectief op verschillende levensgebieden.

Tessa

Tessa Glasbergen
Boksbegeleider

Mijn naam is Tessa en ik werk bij Unaty als boksbegeleider. Het aanvoelen van grenzen vind ik heel belangrijk in de snel veranderende en veeleisende tijd waarin we leven. En pas wanneer je je grenzen kan aanvoelen (bewustwording), kan je leren je grenzen daadwerkelijk aan te geven. Door grenzen te stellen, word je weerbaarder en krijg/houd je de regie over je eigen leven. Dit hoef je niet alleen te doen. Door onder andere een open gesprek, door geduld, door nieuwsgierigheid en door het inzetten van bewegen, zoals boksen kunnen we hier samen aan werken. Dit doe ik graag in overleg met jou. Zelf ben ik iemand die geniet van bewegen (fietsen, lopen, boksen, tuinieren). Voor mij geldt: sporten=bewegen=voelen. Samen met jou kan ik ontdekken hoe je je sterker gaat voelen, hoe je je grenzen beter leert voelen en aangeven. Naast het begeleiden bij Unaty middels bewegen/boksen sta ik voor de klas op een basisschool. Dat doe ik ook met veel plezier!

Ruud

Ruud Noorlander
Persoonlijk begeleider

Mijn werk is wat ik het liefste doe, het begeleiden van mensen. Ik kan putten uit een rijke ervaring, zowel in de GGZ, als het bieden van individuele begeleiding daarna. En ik leef, ontwikkel me net als ieder ander; ook daaruit neem ik veel mee in het contact met de cliënt.  De ontwikkeling van ieder mens, daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik sluit me aan bij de cliënt en neem mijn ervaring mee. Van anderen krijg ik terug dat ik rustig ben, mild en niet oordelend waardoor cliënten zich op hun gemak voelen.

team-leeg

Maghnya el Maghnouji
Persoonlijk begeleider

Ramona Verduynlunel

Ramona Verduyn
Persoonlijk begeleider

team-leeg

Elise Riuné
Persoonlijk begeleider

Khadiya

Khadiya al Bouzidi
Persoonlijk begeleider

team-leeg

Elvira Smulders
Persoonlijk begeleider

team-leeg

Marco Brinkman
Persoonlijk begeleider

team-leeg

Yaleesa Iseger
Persoonlijk begeleider

team-leeg
team-leeg
team-leeg
team-leeg
team-leeg
team-leeg
team-leeg
team-leeg
team-leeg