We zijn een kleinschalig en betrokken team van zelfstandige professionals. Met ieder eigen expertises om zo de meest passende begeleiding te bieden. We stellen ons graag aan je voor.

Una van Maarseveen eigenaar en persoonlijk begeleider

Met veel plezier en passie begeleid ik mensen. Boven al voel ik mij een mede-mens en ervaar ik het als een eer om met iemand een stukje van haar of zijn leven te mogen meelopen. Afstemmen op de persoon en aanvoelen wat er nodig en helpend is vind ik prachtig. In de begeleiding vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de uniekheid van de persoon en ruimte te bieden voor wat er in iemand leeft. Ik bouw graag een vertrouwensband op en stimuleer mensen door middel van positieve bekrachtiging. Veel diverse mensen met uiteenlopende kwetsbaarheden heb ik al mogen begeleiden. Het samen stil staan bij de lastige kanten van het leven en bij wat iemand ten diepste beweegt, mensen in hun kracht zien komen en daar een bijdrage aan leveren vind ik het mooiste dat er is. Zo veel bewondering heb ik voor de veerkracht in mensen. Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van uiteenlopende mensen in het bijzonder met een psychische kwetsbaarheid. Met plezier heb ik in de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs gewerkt. De opleidingen HBO Social work en Master Humanistiek heb ik afgerond.

Nina van der Hoek persoonlijk begeleider

Ik ben begeleider van persoonlijke ontwikkelingsprocessen en heb jarenlang als eigenaar en oprichter leiding gegeven aan een organisatie voor buitenschoolse opvang in de natuur. Binnen Unaty zet ik mij in voor een persoonlijk begeleidingstraject waarin we vanuit een oprechte band, in veel vertrouwen, kunnen werken aan wensen met betrekking tot een zinvoller, rustiger en stabieler leven. Waarin we werken aan acceptatie en aan groei. Ik ondersteun en bied perspectief in situaties die soms zo ‘op slot’ lijken. Ik begeleid mensen om een opening te vinden tussen de eindeloze hoeveelheid gedachten en overtuigingen die we over onszelf en de ander hebben. Zodat we gaan voelen: we hebben deze gedachten; we zijn ze niet. Na mijn Master opleiding Creative Development waarin ik geschoold ben in het begeleiden en ontwikkelen van creatieve processen ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen middels opleidingen en trainingen op het gebied van coaching en begeleiding zoals; natuurlijk leiderschap, zijns-georiënteerde persoonlijke ontwikkeling en systemisch werken.